2011. augusztus 7., vasárnap

Fekete HAJ, HAJAK, 100% emberi póthaj készletről! - Jelenlegi ára: 22 500 Ft


A szép hosszú és dús haj elérése hajhosszabbítással többé nem luxus!
Haj és frizura álmodat valóra váltjuk!
„ GoldHair” HAJHOSSZABBÍTÁS,
HAJDÚSÍTÁS országosan!
100 tincs (50cm-es) keratinozott haj (többféle színben) most:
22. 500. - Ft.
+ meglepetés ajándékot adunk
a leggyorsabb 5 megrendelőnknek
3. 000. - Ft értékben!
Megj.: A meglepetés ajándékot azon leggyorsabb megrendelőink kapják, akiknek a pénzügyi teljesítése az első 5 között beérkezik hozzánk.
A „ GoldHair” -hosszabbítás:
- 100% emberi (0, 5-0, 6 g/tincs); kiváló minőségű,  egyszálirányos(remy) póthajakat biztosít megrendelői számára.
- Hajak több színben állnak rendelkezésre: a kékesfekete árnyalattól kezdve, 4-5 féle barnán és többféle szőkén át, egészen a vörösig. De rendelhetőek egészen extrém színvariációk is, mint pl. piros,  pink, lila, stb.
- A megrendelt mennyiségű póthaj több színben, akár mix-ben is kérhető (min. 20-25 tincsenként). Ezen lehetőséget ajánljuk mindazon kedves érdeklődőink figyelmébe, akik elsősorban melírozott frizuráravágynak, de el szeretnék kerülni a hajuk megterhelését, sérülését, akár roncsolását is okozó festési, szívatási eljárásokat, módszereket.
- A hajak vasalhatók, festhetők, csavarhatók.
- Hajhosszabbítás-dúsítás előtt ingyenesen konzultációt ajánlunk, javaslatot teszünk a szükséges póthaj mennyiségére, a felrakási technikára. Hajszínt egyeztetünk, és előzetesen is gyakorlati tanácsokkal látjuk el megrendelőinket.
Megrendelés menete:
Fizetni BANKI ÁTUTALÁSSAL (ez esetben postázzuk a megrendelt hajat, ajánlott levélként) vagy SZEMÉLYESEN is lehet.
Hajhosszabbítást is vállalunk, napjaink egyik legmodernebb felrakási módszerével, hőillesztéssel. Lásd a 45%-os kedvezményessztárajánlatunkat a párhuzamosan futó promócióban!  
Mobil hajhosszabbítás
Kérésére, egyeztetéssel házhoz is megyünk. Vidékre is!
Budapesten a kiszállás díjmentes! (Vidékre 50-70 Ft/km)
Hajhosszabbítás nálunk
Hajhosszabbító stúdiónk a 7-es autóbusz vonalán található. Könnyen megközelíthető autóval (a Fehérvári út vagy a Tétényi út felől), valamint tömegközlekedéssel egyaránt. Vidéki vendégeink is egyszerűen ránk találhatnak a következő útvonalon: a 7-es buszra szállva a Blaha Lujza téren (ha a Nyugati-, vagy a Keleti-pályaudvarra érkeznek meg), vagy Kelenföld-városközpont megállónál (ha a Kelenföldi-pályaudvarra érkeznek meg).
Szeretettel vár mindenkit a „ GoldHair”  
Néhány jó tanács a póthajak ápolásáról:
A póthaj lényegesen több törődést igényel, mint a saját hajunk. Ez érthető, hiszen a póthaj nyilvánvalóan nem kapja meg a hajhagymákon keresztül az élő táplálást. Fokozottan kell hát a hiányt pótolnunk!
A leggyakrabban még a szakemberektől is mindössze csak annyi jó tanácsot kapunk, hogy: ";; mosás után balzsamozd be ";;. Mivel ez az információ terjedt el, így a póthajat viselő nők alapvetően semmit nem tudnak arról, hogy mivel kellene kezelniük a hajat. Olyan általánosszereket javasolgatnak egymásnak, ami egyáltalán nem a póthajakra lett kifejlesztve - a póthaj ugyanis már élettelen!
Summázva tehát:
Fésülés: A póthaj mindennapos ápolást igényel. Naponta 20-30 percet kötelező foglalkozni vele. Reggel és este ki kell fésülni. Ha elmulasztod az alapos, lágy kifésülést, pár nap alatt ";; berasztásodik";;. Kifésüléshez speciális, puha sörtéjű kefét kell alkalmazni, amelynek egyik szála rövidebb, másik hosszabb!
Hajvasalás: Az illesztési pontokat tilos vasalni (és közvetlenül szárítani is)! A vasalásnál csak közepes, vagy gyenge hőfokot használjunk!
Mosás: Javasolt 3-4 naponként (de ne mossuk naponta, mivel az kiszárítja! ). A haj kibontását speciális hajkefével még a mosás előtt, azaz száraz állapotban végezzük. A hajat ne előrehajtott, hanem mindig hátrahajtott fejjel mossuk. Ujjainkkal kifésülő mozdulatokat tegyünk, hajunkat ne dörzsöljük, kócoljuk.
Figyelem: Néhány samponban olyan összetevők vannak, amelyek oldják a keratinos hőillesztést (mint pld.: alkohol, gyümölcssav). Tehát tilos alkohol és gyümölcssav tartalmú kondicionálót használni. Vizsgáljuk meg alaposan a sampon összetevőit vásárlás előtt!
Szárítás: Mosás után törölközővel nyomkodva (nem dörzsölve) a hajat, távolítsuk el a felesleges vízmennyiséget. A hajszálak nedves állapotban a legsérülékenyebbek, ezért ilyenkor ne fésüljük! Mosás után ajánlatos 20-30 percre alaposan bebalzsamozni, olyan termékkel, ami proteint tartalmaz. A haj szárításakor, ha lehet, kerüljük el a hajszárítót. Ha mégis muszáj használni, akkor is csak langyos hőfokon, vagyis ne szárítsuk forró levegővel a hajat a gyors elintézés érdekében. Lehetőleg hagyjuk megszáradni a hajat magától, ez a legjobb, amit tehetünk vele. Szárítás után alapos, gyengéd kifésülés ajánlott. Tépkedni tilos. A hajnak különösen jót tesz a kókusz- és az olívaolaj. Használjunk minél több speciális ápolószert váltakozva. Az ápolószerek közül kizárólag a proteines termékeket szabad használni!
Éjszakára készülve: Éjszakára nagyon fontos kifésülni a hajat. Alvási szokásaink is befolyásolják a reggelre kialakult hajszerkezetet. Nem ajánlott nedves hajjal lefeküdni. Alvás előtt mindenképpen ajánlatos lazán összefonni, vagy lófarokba összefogni a hajat. Azonban ezt sohase tegyük ";; befőttes";; gumival, hanem valamilyen rugalmas állagú, de szövet burkolatú termékkel.
Wellness, nyaralás, szolárium, szauna: Strandon,  uszodában, tengerben, illetve fürdésnél óvjuk a hajat a sós víztől és a klórtól. Ezek a kémiai anyagok nagyon erősen károsítják a póthaj, de a saját haj szerkezetét is. A sós tengervíz hamar szárazzá és töredezetté teszi a póthajat, ezért az ezzel való érintkezés még akkor is kockázatos, ha fürdőzés után a hajunkat azonnal kiöblítjük.  Szoláriumozásnál fedjük el a hajunkat pld. törölközővel. Napozás is csak kíméletesen. (Mindezekre a bőrünk védelmében amúgy is oda kell figyelnünk. ) A szauna extrém szárító hatását úgy kerülhetjük el, hogy a fej köré tekerünk egy nedvestörülközőt, a hajat teljesen betakarva.
Festés,  dauer: A dauer és a festés roncsolja a haj szerkezetét, ezért megrövidíti a póthaj élettartamát. Kerülni kell tehát a nem megfelelő minőségű hajfestékeket!
Ajánlás: Ha valakinek nincs elég ideje, türelme a napi,  rendszeres, plusz karbantartáshoz, vagy azt gondolta volna ez idáig, hogy a póthaj kezelésére mindössze néhány plusz perc elegendő lesz a napjából, annak nem javasoljuk a hajhosszabbítást!  Megj.: A hajhosszabbítás, -dúsítás betegség, terhesség esetén nem ajánlatos!
Amennyiben a fenti ajánlásokat, tanácsokat betartjuk, akkor a„ GoldHair” kiváló minőségű,  egyszálirányos (remy) póthajai sokáig szép látványt és természetes hatást nyújtanak majd a kedves megrendelőink örömére és megelégedettségre.
Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre további személyestanácsadással.
Egyik korábbi aukciónk során feltett
„ KÉDÉSÉK és VÁLASZOK” -ból:
Magdi hozzászólása:
2011/06/17 12: 50: 43
Szia, érdeklődni szeretnék, hogy milyen színű a haj?
GoldHair(1) válasza:
2011/06/19 12: 05: 15
Kedves Magdi! Kicsit konkrétabban is szeretnélek tájékoztatni a könnyebb választás és döntés érdekében. Többféle színű hajból lehet választani, a 613-as világos szőke hajtól kezdve a világos barnán keresztül a vöröses, meg a sötét barnáig (2-4-8-12-es barnák), illetve hollófeketét is (1-es színkódú). Ezen kívül a hajaink festhetőek, tehát gyakorlatilag olyan hajszínt lehet elérni, amilyen a Te hajad, illetve amilyen színűre esetleg a Te hajad most van festve. Többféle hajszínt keverni is lehet,  pl. a barna árnyalataival, vagy a szőke és a világos barna keverésével gyönyörű és most nagyon trendi, melírozott frizurát tudunk kreálni számodra, a hagyományos nem túl hajbarát hajkiszívatás módszere helyett. Üdvözlettel GoldHair
Marcsi hozzászólása:
2011/06/19 09: 15: 48
Sziasztok! Engem 2 kérdés foglalkoztat: az első, hogy nekem nagyon finom,  vékonyszálúhajam van,  sajnos. Ehhez mennyire illeszkedik az általatok kínált hajtípus? A 2.  pedig, hogy ha összefogom mennyire látszik az illesztés? Köszönöm szépen
GoldHair(1) válasza:
2011/06/19 13: 18: 29
Kedves Marcsi! A korábbi egyik válaszunkban éppen arról írtunk, hogy mi nem vastag szálú (1g/tincs)indiai hajjal dolgozunk, hanem könnyen kezelhető, az európai hajtípushoz, azaz a mi hajunkhoz leginkább illeszkedő 0, 5-0, 6 g/tincses hajakkal. Így véleményem szerint tökéletesen jól fog illeszkedni a Te hajadhoz a póthaj. Az illesztés csak akkor látszhat ki valamelyest, ha oldal nagyon felülre is rakunk hajat, ahol már esetleg kevés a takaró haj. Amúgy a keratinvégek, amelyek által hozzáilleszkedik a haj a Te hajadhoz színbenharmonizál a hajjal. Ezen kívül a fodrászaink tanácsot fognak adni Neked a felrakás előtt, hogy hová, a fejed melyik részére, hány-hány tincset tegyünk fel, hogy az illesztések ne látszanak ki. és a frizurád is esztétikus, gyönyörű legyen.
Era hozzászólása:
2011/06/19 10: 23: 18
Szia! Lenne több kérdésem is, remélem nem gond: 1. Ha a jelenlegi félhosszú hajamra kb. vállig ér felrakod, akkor ha mégis ";; megunnám";;, akkor mennyire fogod visszavágni leszedés után- Őszintén!!!: )? 2. A leszedés mennyibe kerül? avagy az újra felrakás mennyibe kerül? 3. Könnyen karbantartható, mert nem vagyok egy ";; kenceficés-hölgy";;? 4. Dorogra mennyibe kerül a kiszállásotok, ha megoldható egyáltalán? Előre is köszönöm válaszod, nagyon várom: egy ";; félős belevágó";; Anyuka: )
GoldHair(1) válasza:
2011/06/19 13: 45: 34
Kedves ";; félős, belevágó Anyuka";; : -)! Egyáltalán nem kell félned attól, hogy belevágjál ebbe, mert mi nem fogunk belevágni a hajadba : -))).  Szóval, a leszedés nemhajlevágással történik, hanem van egy erre használatos speciális leoldószer, ami nem roncsolja a hajat, kíméletes és vagdosni sem kell. Az újra felrakás (kb. 3 hónap múlvaesedékes, a haj növekedési ütemétől függően) is kedvezményes a mi ügyfeleinknek a piaci árakhoz képest 20-30%-al kevesebb, 120 Ft/tincs. Dorogra is szívesen elmegyünk, ha ezt kéred, a kiszállási díj 4. 000. - Ft. Ha bármi kérdésed felmerülne, szívesen válaszolunk Neked. Szép napot kívánunk!
GoldHair(1) válasza:
2011/06/19 13: 53: 05
Most látom, hogy egy kérdésedre még nem válaszoltam. A póthaj karbantartást igényel, többet, mint az élő, a hajhagymákról táplálkozó haj. De azért nem kell órákig foglalkozni vele. Ami nagyon fontos azonban, a megfelelő hajápolási termékek megválasztása. Ezzel kapcsolatban részletes és tapasztalatokból adódó tanácsokkal látunk el Téged, és persze minden kedves vendégünket. A legfontosabb tudnivalókat e-mail-ben is elküldjük a kérésedre. Amit mindenképpen meg kell tenned, hogy naponta 2x reggel és este, lefekvés előtt alaposan ki kell fésülnöd a hajat egy erre alkalmas hajkefével (ebben is tanácsot adunk). Így sokáig szép marad a hajad és örömöd lesz, lehet benne nem csak Neked, hanem a párodnak is : -).
Évi hozzászólása:
2011/06/19 11: 53: 03
Szia! Nem tudom lehet beszéltünk már. Tátra mennyiért jönnétek ki? És jövö hétenmegoldható-e lenne? Köszönöm! Szia!
GoldHair(1) válasza:
2011/06/19 14: 23: 24
Kedves Évi! Ha még nem ütötted le valamelyik aukciónkat, akkor vélhetőleg eddig még nem beszéltünk. Ha a Doroghoz közeli Tátra gondolsz oda a kiszállási díjunk 4500. - Ft. Azonban van egy dorogi érdeklődőnk is, ha Ő is leüti a hajat, akkor összeegyeztetjük az utat és akkor mindkettőtöknek kedvezőbb lehet a kiszállás. Persze Te is tehetsz annak érdekében, hogy még kedvezőbbé váljon a kiszállás számodra,  pl.  azzal, hogy a barátnőidnek is ajánlod ezt a szolgáltatást és akkor együtt szervezzük meg az utat hozzátok. A jövő hét kérdéses, mivel már eléggé be vagyunk (lettünk) táblázva. Egybiztos, minél hamarabb üti le valaki az aukcióinkat, annál hamarabb tudjuk felrakni számára az áhított hajat. Reméljük, hogy Téged is hamarosan a vendégeink között üdvözölhetünk. Szép napot kívánunk Neked!
Szabó Brigi hozzászólása:
2011/06/19 12: 18: 11
sziasztok, Nekem régen volt hőillesztéssel hosszabításom és ezúton szeretném megnyugtatni azokat akik aggódnak, hogy nem hogy nem károsodott a hajam, hanem gyönyörűen megnőtt a póthaj alatt! Viszont a felrakott haj nem igazi haj volt és ez nagyon látszott. A kérdésem az lenne, hogy a haj igazi haj e amit használtok az akció keretein belűl, avagy gyártott? Ha nem igazi, mennyibe kerűlne igazival? köszönöm előre is a tájékoztatást! Szép napot!
GoldHair(1) válasza:
2011/06/19 13: 58: 35
Kedves Brigi! Köszönjük a bátorítást a többiek számára a hőillesztéses módszerrel kapcsolatosan. De hogy a Te kérdésedre is válaszoljak, mi kizárólag 100%-ban emberi, egyszálirányos azaz remy minőségű, tehát minőségi hajakkal dolgozunk. Azt a hajat áruljuk, amit magunknak is felraktunk! Tehát nem csak ajánljuk másoknak, hanem mi magunk is használjuk! Így saját tapasztalatból is tudunk tanácsokat adni a vendégeink számára. Bátran ajánljuk hajainkat bárki számára. Szép napot kívánunk!
Marcsi hozzászólása:
2011/06/19 13: 53: 13
Köszönöm a részletes választ : ) Már csak egy kérdésem lenne, méghozzá az, hogy a melírmegoldható e a helyszínen? És még egy: ez az orosz haj, miben különbözik a drágább, jobbnak hirdetett európai hajtól? Igazi a haj? Ja, és lehetne kérni még képet?: )Nagyon köszi, engem azt hiszem meggyőztetek: )
GoldHair(1) válasza:
2011/06/19 14: 12: 48
Kedves Marcsi! Örülünk a válaszodnak és köszönjük. Az európai hajak, főleg a magyar haj a legjobbak egyike a világon,  tartósságában felülmúlja a többi emberi hajat, a műhajakrólugye a mi esetünkben nem is beszélünk. A drágább európaiak, tehát a 2-3x ennyibe kerülő hajakat valamivel többször lehet visszarakni. De megfelelő ápolás és gondozás mellett az orosz minőségnek megfelelő, és más kiváló minőségű 100%-ig emberi haj is többször felrakható. A melírozás a helyszínen egyszerűen megoldható,  azzal, hogy többfélehajszínből válogatjuk össze a felrakásra szánt hajmennyiséget. Ezt a felrakás előtt egyeztetjük, illetve ezzel kapcsolatban tanácsot is adunk. Szép napot kívánunk!
Czilony hozzászólása:
2011/06/19 20: 56: 53
Sziasztok! Nagyon régóta tervezgetem, hogy egyszer meghosszabbíttatom a hajam, így érdeklődve olvastam végig a kérdéseket és válaszokat, hisz az ár valóban kedvező és számomra egész közel is vagytok! Viszont most kicsit gomba formájú frizurám van, ami azt jelenti felül fülig, fül alá ér, viszont hatul tarkón a legrövidebb hossz kb. 3 cm. Ez elegendő lehet hosszabbításra? Nagyon várom válaszotokat!  Cz. Ilona
GoldHair(1) válasza:
2011/06/20 10: 18: 25
Kedves Czilony! Elolvasva a soraidat úgy tűnik, hogy megoldható lesz. A tincseket kb. 2-3 cm-es hajhoz már hozzá lehet illeszteni, csak a takaróhaj a kérdés. Ha felül hosszabb a hajad, akkor addig tudunk rakni hátra sorokat, amíg a takaróhaj még leér. Utána majd megnő a hajad, és akkor ha kell, folytathatjuk a sorokat tovább. Azt szoktuk javasolni, hogy küldjenek nekünk fotót a hajról. Persze tudjuk, hogy ez most a teszveszen keresztül csak az aukció leütése után lesz majd lehetséges. De az általad leírtak alapján, így kép nélkül is úgy tűnik, hogy megoldható a dolog. Szép napot Neked!
Hanna hozzászólása:
2011/06/20 10: 25: 11
2011/06/17 08: 22: 00Kedves Goldhair! Én tegnap vásároltam Tőletek, de véletlenül 50 cm-eset ütöttem le 45 cm-es helyett. Van lehetőség a módosításra? Illetve, szeretnék érdeklődni, hogy hol vagytok találhatóak pontosan. Köszönettel: H.
GoldHair(1) válasza:
2011/06/20 10: 39: 43
Kedves Hanna! Természetesen megoldható a beszámítás, ahogyan azt a korábbi kérdésedre írt válaszunkban is megírtuk. Ezzel nem lesz semmi gond.  Sajnos újra csak azt írhatjuk a pontos címünkkel kapcsolatban, hogy azt a teszvesz szabályzata alapján itt nem adhatjuk meg, mert mindkettőnket kizárnának szabálytalanság miatt. De azt írtad, hogy leütötted a hajat, így a teszvesz elküldte Neked az elérhetőségeinket már. Azon keresztül leegyeztethetünk minden szükséges információt.
Kata hozzászólása:
2011/06/20 11: 16: 15
Szia! Én is várom, hogy legyen aukció 40 cm-es hajra, az mindenképp kellene. Gyorsan rakjátok fel, mert lassan esküvőm lesz: )
GoldHair(1) válasza:
2011/06/20 11: 36: 30
Kedves Kata! Gratulálunk az esküvőd alkalmából! Ha rajtunk múlik, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nagy napon még szebb lehess, igazi káprázatos menyasszony. Sajnos nincs 40-cm-es hajunk : -(. A legrövidebb a 45 cm-es. Javasoljuk, hogy üsd le ezt, ha túl hosszúnak találnád (ez a hossz ált.  kb. mellközépig ér), esetleg levágunk belőle. De szerintünk nem fogod túl hosszúnak találni : -). Szép napod legyen!
Czilony hozzászólása:
2011/06/20 13: 06: 49
Szia! Köszönöm szépen a gyors választ! Fotót így valóban nem tudok küldeni, de kb. olyan, mint az első ";; ilyen volt";; fotótókon a hölgy, csak hátúl már nincsenek meg a tépett tincsek, hanem füll alsó részéig ér! Még azon tanakodom, hogy melyik hosszt érdemesmegvenni! Abban tudtok e tanácsot adni egy, hogy melyik kb.  meddig ér, illetve van e valami, ami miatt az egyiket inkább ajánljátok, mint a másikat? Illetve leütés után mennyi időn belűl lehet időpontot kapni a felrakáshoz, egyeztetéshez?
GoldHair(1) válasza:
2011/06/20 14: 27: 33
Szia! A döntésed megkönnyítése érdekében a hajhosszakkal kapcsolatosan szeretnélek informálni, hogy a 45 cm-es haj kb. mellközépig ér, az 50 cm. es kb. hátközépig, az 55-öspedig általában a deréktájat súrolja. A hajak hossztól függetlenül mind jó minőségűek, Neked csupán abban kell döntened, a fenti infók alapján, hogy melyik hosszúság állna Neked a legjobban. Erre a hétre már majdnem az összes időpontunk betelt, konkrét időpontot pedig akkor tudunk egyeztetni, ha felveszed majd velünk a kapcsolatot, mert folyamatosan töltjük fel a megmaradó helyeket, így az állandóan változik a megrendelők jelentkezései alapján. Reméljük, hogy hamarosan Téged is a megrendelőink között üdvözölhetünk, és még szebbé tehetjük a Te hajadat is. Szép napod legyen!
Ráhel hozzászólása:
2011/06/20 17: 09: 31
Szia!  Azzal a kérdéssel jönnék feléd, hogy el tudnád küldeni bármilyentelefonszámodat, mert lenne sok kérdésem : ) ha igen kuld nyugodan e-mailben, hogy ne lássa mindenki köszönöm
GoldHair(1) válasza:
2011/06/20 21: 13: 49
Szia!  Sajnos a TeszVesz szabályzata szigorúan tiltja az aukció leütése előtti kapcsolatfelvételt, az elérhetőségek kiadását, mindkettőnket kizárnának a rendszerből. De annak érdekében, hogy könnyebben tudjál dönteni, kérünk, írd meg bátran a sok-sok kérdésedet, igyekszünk a legjobb tudásunk szerint válaszolni. Nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolunk az összes kérdésedre. Szép estét!
Ráhel hozzászólása:
2011/06/21 14: 40: 19
Szia!  Huu bocsi nem tudtam, hogy ilyet nem szabad..: D Akkor leírom itt a kérdéseimet: 1. Én Debrecenben élek a kis családommal de a nagy családom Budapesten él és megyek hozzájuk a nyáron de olyan 3 hét múlva és ez az akció még 5 napig tart.. és nem lehetne valahogy azt megoldani, hogy akkor is ennyibe kerüljön, mert ha igen akkor nálatok csináltatnám meg és nem Debrecenben : ) 2. nekem nagyon világos barna hajam van és van benne pár szőke tincs.. van ilyen szép világos barna színetek? 3. akkor ha feltennétek nekem a hajhosszabbítást akkor is simán fésülhetném a hajam meg moshatnám és nem lenne semmi baja, nem hullana ki sem? 4. ha hátul összefognám a hajam akkor látszana, hogy a hajamhoz ezek hozzá vannak téve? 5. mennyi ideig marad a hajamon?: ) 6. Ha nőni fog nem fog látszani az illesztés helye? folytatom egy követekezőben..: )
Steiner Ráhel hozzászólása:
2011/06/21 14: 40: 51
7. nekem nagyon sok hajam hullott ki.. (tépettre vágás, fokozatosra vágás, erős hajvasalás miatt) és megtudnátok úgy csinálni, hogy elég fentre helyezzük fel a hajat, mert szeretném ha hosszabb lenne de inkább dúsabbat szeretnék : ) 8. mennyi idő amigy felrakjátok?: ) 9. ha valami baja lesz a hajnak akkor garanciát vállaltok? Szerintem ennyit szerettem volna kérdezni, nagyon bocsánat a sok kérdésért...: ) Köszönöm a válaszaidat: ) Rachel
GoldHair(1) válasza:
2011/06/21 21: 50: 35
Kedves Ráhel! Örülünk a sok kérdésnek, abból látszik, hogy Téged tényleg érdekel ez a lehetőség. Mindenekelőtt a jó hírem az, hogy ugyan az akció sajnos már csak 5 napigtart, de ha most leütöd az aukciót, azaz a megveszem gombra klikkelsz, akkor regisztráltvásárlónkká avanzsálsz elő, s mint ilyen az általunk meghirdetett időpontig, azaz szept. 15. -ig beválthatod nálunk bármikor (előzetes időpont egyeztetéssel persze) a szolgáltatás megrendelését, ezen a most meghirdetett áron.
GoldHair(1) válasza:
2011/06/21 21: 51: 22
Van világos barna hajunk is, de azt is kérheted, hogy 25 tincsenként árnyalatokat válogatsz össze magadnak, s olyan lesz akkor a frizurád, mintha melírozták volna, csak nem tesszük tönkre ezzel a módszerrel az eredeti hajadat, nem roncsolódik, mint a hagyományos melírozási eljárásnál.  Kb. 3 havonta kell újra felhelyezni a hajat, de ez függ attól is, hogy kinek mennyire gyorsan nő a haja. A takaróhaj miatt nem látszik ki az illesztés, ráadásul hasonló színű keratinnal dolgozunk, mint a haj színe, hogy még észrevehetetlenebb legyen az illesztés helye.
GoldHair(1) válasza:
2011/06/21 21: 52: 08
Nem kell aggódnod azért, hogy mennyire tartós az illesztés, nyugodtan fésülheted (sőt naponta 2x kell is kifésülni), festheted, csavarhatod, még hajvasalhatod is, nem túl forróhajvasalóval. De amúgy minden kedves vendégünknek adunk gyakorlati tanácsokat a póthaj kezelésére, e-mailben is megküldjük, hogy mindig kéznél legyen, hiszen nekünk is az a célunk, hogy minél tovább szép maradjon a hajatok, mert a legjobb reklám az elégedett ügyfél.
GoldHair(1) válasza:
2011/06/21 21: 52: 42
A felrakás előtt egyeztetni fogunk Veled és közösen fogjuk meghatározni , hogy hová, mennyit lehet és érdemes felhelyezni, a felrakásra természetesen garanciát vállalunk, és ahajjal sem lesz semmi gond, csak be kell tartani a kezelési útmutatót. Bízunk benne, hogy Téged is hamarosan a megrendelőink között üdvözölhetünk. Üdvözlettel: a GoldHaircsapata
Ilcsi hozzászólása:
2011/06/21 20: 31: 58
Sziasztok! A több színű, melírozott képen hány centisek a tincsek? Miért ilyen olcsó? Új szakemberek tanulnak be, vagy kifutó termékről van szó? Garancia van a hajra, munkára? Köszi előre is!
GoldHair(1) válasza:
2011/06/21 22: 09: 39
Kedves Ilcsi! Köszönjük az érdeklődésedet. Hogy miért ilyen olcsó? Ez persze relatív, sajnos van aki még ezen az áron sem engedheti meg magának, hogy hajat rakasson fel, bár nagyon szeretné. Amúgy nem kifutó készletről, sem betanuló szakemberekről nincs szó, alapvetően csak az az üzleti filozófiánk, hogy a drága hajfelrakással ellentétben, mi nem dolgozunk 300-400%-os haszonnal, hanem annak a töredékével. Tudod, ";; jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint";; : -). A melírozott haj 45-ös. Több színárnyalatú tincsből lehet így összeválogatni a hajat. Reméljük, Téged is hamarosan az ügyfeleink között üdvözölhetünk.
Ilcsi hozzászólása:
2011/06/22 08: 47: 36
Szia! Szuper! Tök jók vagytok! Ritka ez a hozzáállás! Mindenképpen szeretnétek az ügyfeletek lenni! : ) Ehhez még azt kérdezném, abban tudnál-e segíteni, hogy a Rihanna: S. O. S símű klippjében (Youtube) a tépett hosszú haj kb. hány centis lehet és ehhez, ha oldalt nem elég hosszú a hajam oda is raktok hajat? Az belefér a 100 tincsbe? Szép napot kívánok!
GoldHair(1) válasza:
2011/06/22 16: 49: 01
Kedves Ilcsi! Köszönjük a kedves szavakat. Kicsit ki is húztuk magunkat : -) persze azért nem bízzuk el magunkat : -). Örülünk, hogy az a véleményed alakult ki rólunk, hogy mindenképpen szeretnél a megrendelőnk lenni. Megtiszteltetés számunkra. Megnéztem aRihanna klipet. Elég nehéz pontosan megválaszolni a kérdésedet a hajhosszalkapcsolatban, mivel eléggé sokat rázza a haját, de azért úgy ítélem, meg, hogy kb. 50 cm-es hajat tettek fel neki. Megoldjuk, hogy Neked is lehessen ilyen. Szép napod legyen!
Marcsi hozzászólása:
2011/06/22 17: 33: 33
Sziasztok 45 cmes hajat utottem le nalatok es mar meg is van az idopontom juli22re, de most visszaolvastam a kommenteket es lenne egy gyors kerdesem, ha lehet. Annyi lenne az ";; aggodalmam";; hogy az egyik kommentben azt irtatok, hogy a 100 tincs hatra biztosaneleg... Ezen kicsit megilyedtem, mert az en hajam ilyen bubi meretu kb,  annal mar azerthosszabb, kb. a vallamat surolja de kellene szerintem oldalra is....  Vekony szalu,  es nem is sok, csak szeretnem ha megnyugtatnatok, hogy tudunk azert tenni oldalra is : ) Koszonomes bocsanat az aggodalmaskodasert
GoldHair(1) válasza:
2011/06/22 19: 24: 57
Kedves Marcsi! Minden rendben lesz! : -) Szóval no para! : -) Igyekszünk megoldani a kedves vendégeink extra igényeit is.
S. Timi hozzászólása:
2011/06/24 18: 24: 56
Kedves Fodrász szalon! Nekem sötétbarna nem festett hajam van. A sajat hajamat semmi esetre sem szeretnem befestetni épp ezert kerdeznem töletek, hogy van-e rá esély, amennyiben megveszem a kupont, hogy olyan szinű hajat talalok, mint a sajatom nalatok? illetve amennyiben nem talalok ugyanolyat, akkor az is lehetseges-e, hogy a sajathajamat nem festjük be, csak a tincseket? Köszönöm válaszotokat előre is Timi
GoldHair(1) válasza:
2011/06/24 20: 32: 54
Kedves Timi! Köszönjük az érdeklődésedet. Jelenleg 5 féle színárnyalatú barna hajunk van. Bízunk benne, hogy ennyi variációs lehetőség alapján megtaláljuk a számodra megfelelőt. Ha netán mégsem, természetesen arra is van mód, hogy a Te hajad színére fessük a póthajat, mivel az, ahogyan a promócióban is hirdettük, vasalható, csavarható és festhető is, minden további nélkül. (egyedül a dauerolását nem javasoljuk, az nagyon megviseli még a saját hajat is) Szóval megoldjuk : -). Reméljük, hogy Téged is hamarosan a megrendelőink között üdvözölhetünk. Szép estét kívánunk!



Jelenlegi ára: 22 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-08 10:57
. Fekete HAJ, HAJAK, 100% emberi póthaj készletről! - Jelenlegi ára: 22 500 Ft

Fontos