2011. június 24., péntek

7" Tablet PC Azonnal!Android 2.2, Market,Flash! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Szeretne Ön is otthonában, vagy akár a világ bármely pontján vezeték nélkül internetezni, emaileket küldeni/fogadni, filmet nézni, zenét hallgatni, vagy akár a céges dokumentumokhoz hozzáférni?
Igen. Ezek elvégezhetők egy szokványos Laptoppal is.
Gondoljon bele, egy középkategóriás Laptop ára 130-150 ezer forint, nem is beszélve a szoftverek áráról, és a hordozásnál elfelejthetetlen plusz súlyról. Egy Laptop, táskával együtt 3-4 kilogrammot is nyomhat.
Miért vásárolna ilyen drágán egy Laptopot, ha az első bekezdésben felsorolt feladatokra tökéletesen megfelel a mai kor vívmánya, a Tábla PC.
-     Vezeték nélkül internetezhet WiFi, illetve külső 3G modem csatalakoztatásával is. A Tábla PC-hez szabványos, vezetékes internet is csatlakozható.
Beépített e-mail klienssel a világ bármely pontján küldhet, és fogadhat e-maileket.
-     A Tábla PC természetesen kezeli a ma elterjedt zene, és videó formátumokat, így bármikor meghallgathatja kedvenc zenéit, vagy megnézheti kedvenc sorozatának legújabb epizódját.
-     Word, Excel, PowerPoint? Nem probléma!
-     Az USB Adapterrel (tartozék) egy mozdulattal csatlakoztathatja Pendriveját, USB-s egerét, ugyanis ezeket is kiválóan kezeli a rendszer!
Amennyiben Ön számára is fontosak dokumentumai, a beépített Office alkalmazás az Ön kedvére lesz.
Pár szóban az operációs rendszerről, az Androidról:
Az Android platform abból a célból született, hogy egységes, nyílt forrású oprendszere legyen a mobil eszközöknek. Az elképzelés alapja egy Linux alapú operációs rendszer volt, amelyet úgy alakítanak át, hogy képes legyen problémák nélkül kezelni a mobil eszközök integrált hardvereit.
Az Android Market több mint 200. 000 alkalmazása megkönnyíti a mindennapi életet. Legyen szó akár sportolásról, közlekedésről, gasztronómiáról…
És hogy miért tőlünk vásároljon?
-     Mert nálunk a vásárló nem csak addig vásárló, míg a terméket kifizetni, hanem a későbbiekben is nyugodt szívvel fordulhat Hozzánk segítségért, tanácsért.
-     Sok eladóval ellentétben, nálunk hivatalos Android rendszerrel telepített rendszert kap, Google Android Market eléréssel.
-     Sokan, régi Android rendszerekkel kínálják termékeiket, ilyen például az Android 1. 6, Android 1. 7. Ezek a verziók már 2-3 évesek, így a mostanra teljesen elavulttá váltak.
A mi általunk árult Tábla PC-k Android 2. 2-vel vannak telepítve, így sok új fejlesztés mellett a böngészőben tökéletes megjelenik a Flash tartalom is. A gyártó folyamatos szoftverfrissítést biztosít a készülékeihez.
-     A Vaterán sokan, csak rendelésre vásárolnak, több hetes, akár 1 hónapos várakozási idővel.
Nálunk, a termékek azonnal szállíthatók, személyes átvételkor kipróbálhatók.
Specifikáció:
Operációs rendszer
Android 2. 2 FroYo
Kijelző
7” Érintőkijelző
Felbontás
800*480
Processzor
VIA 8650 - 800mHz
RAM
Hyundai 256MB DDR2
Belső memória
2 GB
Bővítés
Bővíthető microSD kártyával 32GB-ig. Nem tartozék.
Kamera
1. 3 megapixel
LAN
Külső 10/100 mbps adapter
WiFi
Beépített 802. 11b/g WLAN
Portok
2*USB
1*3, 5mm Jack
Méret
19. 9*12. 8*0. 8-1. 4cm
Súly
0. 37 kg
Mi található a dobozban?
-     7” Érintőképernyős Tábla PC
-     Töltő
-     Internet adapter és USB csatlakozó (RJ45/USB)
-     Felhasználói útmutató
 


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 17:31
. 7" Tablet PC Azonnal!Android 2.2, Market,Flash! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Fontos