2011. október 30., vasárnap

Funny Lady/Funny Girl -B.Streisand 2DVD Bontatlan - Jelenlegi ára: 5 999 Ft


Tartalom: eredeti 2 DVD-t tartalmazó DVD-box bontatlanul
Mindkét film Magyar felirattal
Funny Girl:
A filmtörténet egyik legnépszerűbb musicale egy fiatal színésznő karrierjének történetét meséli el.
Fanny szerepében a pályája elején álló Barbra Streisand gyakorlatilag önmagát alakította: egy elszánt, tehetséges lányt játszott, aki roppant eltökéltségének és varázslatos hangjánakon. köszönhetően hatalmas sikert arat a színpad
A Funny Girl meghozta Streisand számára az Oscar® -díjat és a világhírt. A filmben többek között felcsendül Streisand két hatalmas slágere, a Dont Rain on My Parade és a People című dal.
Funny Lady:
Az Oscar® -díjas Funny Girl folytatásában viszontláthatjuk a csodákra képes énekesnőt, Fanny Brice-t, aki ez alkalommal is ujjai köré csavar boldog-boldogtalant.
Fanny élete új szakaszába lépett, és ez nemcsak énekesnői karrierjére, hanem a magánéletére is vonatkozik. Szövetkezik Billy Rose-zal, a lelkes és tehetséges dalszövegíróval, akinek a showbusiness, a színpadi ragyogás ugyanazt jelent, mint Fanny-nak: mindent.
Bár a kezdő producer és az ismert énekesnő, mint a tűz és a víz, olyan különbözőek, a közös munka során mégis barátság, később pedig szerelem bontakozik ki kettejük közt.
A Funny Lady e két nem mindennapi személyiség egymásra találásának, sikereinek és kudarcainak vidám és megható pillanatokban, nagyszerű melódiákban és szemkápráztató díszletekben bővelkedő története. A nagyszabású filmet Barbra Streisand és James Caan jutalomjátéka teszi még emlékezetesebbé.
Főszereplők:   Barbra Streisand, Omar Sharif, James Caan
Szállítási idő kb 5-10 munkanap



Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-07 05:36
. Funny Lady/Funny Girl -B.Streisand 2DVD Bontatlan - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Fontos