2011. július 31., vasárnap

Fisher Price rezgős pihenőszék - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó Fisher- Price rezgős pihenőszék kis hercegnőknek! Újszülött kortól 9kg-ig használható. Kényelmes a babának: pihenésre, játékra és akár etetésre is kíválóan alkalmas. A szék huzata levehető, mosógépben mosható. A rezgő funkciója 1db góliát elemmel működik. A játszóíven található katicabogarak letépőzárazhatóak, így ezek is moshatóak. A katicák picit hibásak már, mert a használat során az anyagán 1-2 szál elkezdett futni, ill. az egyik katicának a szárnya ezáltal kifoszlott. Ez a játékot egyáltalán nem befolyásolja. A kis lógó virágot pedig a kapaszkodójánál meghúzva zenél, ez nem levehető. A baba bármilyen apró mozdulatára a szék hintáztatni, ringatni kezdi a benne levő gyermeket. Összességében a szék szép állapotban van. Dohányfüst- és állatmentes háztartásból való.
Az én kislányaim nagyon szerették: sokat aludtak, játszottak benne. Nekem is óriási segítség volt, használata elengedhetetlen volt a mindennapokban. Nagyon sajnálom, hogy meg kell válnunk tőle, de sajnos már kisebbik lányom is kinőtte.
Személyes átvételre Mohács és környékén, ill. előzetes egyeztetés alapján esetleg Pécsen vagy Budapesten tudok lehetőséget biztosítani. Erről licit előtt egyeztessünk!


Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 17:09
. Fisher Price rezgős pihenőszék - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Fontos