2011. július 24., vasárnap

Győri Lajos: Nemzetiségeink képekben, 2008 - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nemzetiségeink képekben, 2008A könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
A gazdag fotóalbum segítségével a magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségek életébe pillanthatunk be. A Magyar Művelődési Intézet először 2006-ban írta ki a Nemzetiségeink képekben című fotópályázatát, amelynek válogatott anyagából kiállítás rendezett, valamint a katalógust is készített. ) hagyományait folytatja az alábbi kiadvány, amely a második, 2007-ben kiírt pályázat eredményeként rendezett kiállításon bemutatott fényképeket tartalmazza. A nagy alakú kötetben az intézmény főigazgatójának, Borbáth Erikának a magyar mellet tizenhárom további nyelven olvasható bevezetője után negyven szerző 160 alkotása tekinthető meg. Az albumot szerzői, földrajzi és nemzetiségi névmutató zárja. A tizenhárom nemzetiséget (bolgároktól az ukránokig) felvonultató kötet élet-, tájképei, portréi és tárgyfotói a hétköznapok és az ünnepnapok pillanatait villantják fel, miközben az adott kulturális közösség identitását meghatározó anyagi és szellemi kultúra elemeivel is megismertetnek. Az alkotók témaválasztásai és a szerkesztők munkája egyaránt tanulságos módon reprezentálja, hogyan láttatják magukat a kisebbségi közösségek és hogyan látja őket a többségi társadalom. A viszonylag kis méretű, de jó minőségű fekete-fehér és színes - reprodukciókat tartalmazó album széles körben ajánlható. ISBN: 978-963-651-466-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 870 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 13:40
. Győri Lajos: Nemzetiségeink képekben, 2008 - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

Fontos