2012. január 24., kedd

Erich Sauer - Az ember nemessége q487 - Jelenlegi ára: 700 Ft +

A képen látható állapotban. A termék szállításával kapcsolatos további információk a "Szállítási, fizetési feltételek"-nél.
Könyv: Erich Sauer - Az ember nemessége - Az ember lelki nemességre hivatottsága
Ez a könyv az emberiség nemességre hivatottságáról szól. Az ember királyságra rendeltetett. Uralkodásához tartoznak: természetkutatás és kulturális fejlődés, jellemerő és nemes érzület, a szellem tisztulása és a testi lét elfogadása, örökkévalóságra való elhivatottság és világmegdicsőülés.
Az embernek ezt a királyi helyzetét az univerzum történetével való összefüggésében kell szemlélnünk. A természetben mutatkozó valamennyi meghasonlás mögött a szellem országában végbemenő hatalmas forradalom áll. Ha a világmindenségnek az örökkévalóságba nyúló előtörténetéből kiindulva tekintjük a sajátosan különálló földet, hatalmas perspektívák tárulnak fel előttünk az ember teremtésének célját tekintve. Az embert mint királyi eszközt látjuk a Teremtő kezében, hogy az ember útján dicsőüljön meg a természet világa. Egyben olyannak is látjuk, mint aki isteni kegyelem és dicsőség edénye, mint akinek az a hivatása, hogy imádjon, Isten képévé legyen, istenfiúságban, örök uralkodói elhivatottságban éljen.



Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 06:03
. Erich Sauer - Az ember nemessége q487 - Jelenlegi ára: 700 Ft

Fontos