2012. január 27., péntek

No Problem: ARIEL - CD - - Jelenlegi ára: 300 Ft -

SZEKRÉNY- ÉS POLCÜRÍTÉS
A CD kellemes ritmusokat, dallamokat tartalmaz, mindezt az Ariel promóciós termékeként, magyar közreműködéssel. A kiadást nem tudom megállapítani.
Néhányszor volt hallgatva. Egyébként a CD  teljesen újszerű, sértetlen, karcmentes állapotban, a tokon picit látszik a használat, de nem vészes. Tökéletesen alkalmas lazulásra.
Kérdezz bátran!  
A termék a fényképeknek és a leírásnak megfelelő állapotban és tartalommal dohányfüst- és állatszőr-mentes környezetből.   Ha bármire kíváncsi vagy, kérdezz, szívesen válaszolok!
Utólagos reklamációval nem tudok foglalkozni, árut nem cserélek. Csak akkor licitálj, ha komolyan érdekel a termék, mert licitet nem törlök. Minimum 5 termék villámáras vétele esetén kedvezményt adok.
Ne habozz, vásárold meg tőlem villámáron! Az utalás beérkezésétől számítva 1-2 munkanapon belül postázok! A postaköltség a posta aktuális díjszabása szerint alakul. Mindkettőnk érdekében csak ajánlottan postázok! Személyes átvétel februártól Pécsen is lehetséges!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Folyamatosan töltök fel könyveket, DVD-t, CD-t, PC játékokat, újságokat, ruhákat és egyéb termékeket. Nézz körbe nálam, válogass és spórolj a postaköltségen!
B. Ú. É. K.


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2012-01-26 22:01
. No Problem: ARIEL - CD - - Jelenlegi ára: 300 Ft

Fontos